Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren en het verkeer op onze website te analyseren. Als u doorgaat op deze website accepteert u onze Privacy verklaring. Akkoord Instellingen
- 0
 • Worldwide shipping
 • 14 days to change your mind
 • 2 year warranty
 • Shipped within 2 business days
 • High quality materials

Retourformulier

Nogmaals hartelijk dank voor je bestelling bij Retrofitlab.com. Wij hopen dat je tevreden bent met je aankoop en dat deze volledig aan je verwachting voldoet. Je bestelling is met de grootste zorg uitgevoerd en wij streven dan ook naar een perfecte kwaliteit voor alle producten die je ontvangt.

Het kan gebeuren dat je één of meerdere producten aan ons wil retourneren. Mocht dit het geval zijn, dan ben je verplicht om je aan de voorwaarden zoals gesteld door Retrofitlab.com te houden. Neem daarom onderstaande voorwaarden goed door en vul dit formulier volledig en nauwkeurig in.

Contact


Ordernummer    
Bedrijfsnaam (Optioneel)  
Klantnummer (Optioneel)  
Voornaam    
Achternaam    
E-mailadres    
Telefoonnummer    
Straat    
Huisnummer    
Toevoeging (Optioneel)  
Postcode    
Woonplaats    
Land  

Bankgegevens

In principe betalen wij je terug met de betaalmethode waarmee jij de order betaalt hebt. Heb je betaald per bankoverschrijving? Vul dan hier je bankgegevens in.


Rekeninghouder (Optioneel)  
IBAN (Optioneel)  
BIC / SWIFT (Optioneel)  

Retourinformatie


  Productnaam Uitvoering Aantal  
1.  


Datum van aankoop (DD-MM-JJJJ)  
Datum van ontvangst (DD-MM-JJJJ)  
Reden van retour    

Opmerkingen

 

 


Dit formulier (PDF) wordt ook naar je eigen e-mailadres verstuurd, omdat een geprinte versie van dit formulier met de retourzending moet worden meegestuurd.

Retourvoorwaarden

Retrofitlab.com heeft het recht retouren te weigeren als er aan één van deze voorwaarden niet is voldaan.

 • Bij retournering van goederen dient het retourformulier altijd volledig ingevuld naar ons verstuurd te worden, en geprint mee te zenden met jouw retourzending, tenzij anders besproken per e-mail of telefoon.
 • Goederen die retour worden gestuurd dienen onbeschadigd en compleet in de originele verpakking aangeleverd te worden, indien redelijkerwijs mogelijk. Wanneer er schade aan het product of de verpakking is ontstaan, zal deze worden verrekend met de retour.
 • Wanneer het product in deze periode is gebruikt, maar nu geretourneerd wordt, zullen de kosten voor het gebruik, zoals schoonmaak of herstelkosten, worden verrekend met de retour.
 • Goederen dienen altijd voldoende gefrankeerd aan ons geretourneerd te worden. Ongefrankeerde zendingen of zendingen onder rembours worden door ons geweigerd.
 • Goederen dienen altijd goed verpakt te worden, teneinde transportschade te voorkomen. Wanneer een product(verpakking) dusdanig bij retour zenden beschadigd is door een slechte verpakking zal na telefonisch of e-mailcontact worden afgestemd hoeveel procent van de nieuwwaarde wordt gecrediteerd.
 • De verzendkosten krijg je alleen gecrediteerd als Retrofitlab.com verantwoordelijk is voor de fout en/of het probleem en wanneer de producten in een gedegen verpakking zijn teruggestuurd. De maximale vergoeding voor een retourzending is in Nederland € 6,95, in België en Duitsland € 9,95, in de rest van Europa € 25,95 en in de rest van de wereld € 29,00.
 • Indien blijkt dat er geen aanwijsbaar defect is aan het geretourneerde product, zijn wij genoodzaakt een onkostenvergoeding van 35 euro bij u in rekening te brengen.

Al het maatwerk, zoals onze retrofit service, en de daarvoor gebruikte producten, komen niet in aanmerking voor retourneren. Alle producten die gekocht worden in onze outlet zijn uitgesloten van retour. Na het gebruiken van Butyl is het niet meer mogelijk om de dit product retour te sturen.

Alle producten worden voor verzending door Retrofitlab.com gecontroleerd en veilig verpakt. Mocht een artikel onverhoopt beschadigd bij jou zijn aangekomen, dan wordt je verzocht vóór terugzending de aard van de schade mee te delen.

Wordt geladen...
Wordt geladen...