• Wereldwijde verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie
  • Binnen 2 werkdagen verstuurd
  • Hoge kwaliteit materialen

Retroquick Xenon Projector Kits

Kawasaki Z1000 Z750 MH1

€ 219,95  

Moe van de grappen dat één van je lampen stuk is? Het gevoel dat je 's nachts blind ben met een enkele halogeen lamp? Je wilt je onderscheiden van de massa door unieke looks en tegelijkertijd geweldige prestaties? Dan is dit de upgrade die u nodig hebt!

Laten we eerlijk zijn, bij de Kawasaki Z-serie is de koplamp niet het meest opvallende deel van de fiets. Slecht één helft van de koplamp is ingeschakeld bij dimlicht, en de andere kant komt alleen aan bij grootlicht, waardoor de koplamp asymmetrisch oogt. Met deze retroquick kit kunt u uw koplamp retrofitten naar een unieke dubbele Bi-xenon projector koplamp. Hierdoor zal hij symmetrisch ogen, want beide projectors worden automatisch ingeschakeld met dimlicht. Daarnaast neemt de lichtopbrengst ook met een factor 3-4 toe doordat je van een enkele halogeen naar dubbel xenon gaat! Bij het inschakelen van het grootlicht, zullen beide projectors in een fractie van een seconde omschakelen naar de grootlicht modus (Bi-xenon).

De projectoren worden gemonteerd op de bracket die wij specifiek voor deze modellen ontworpen hebben. Deze bracket is een directe vervangen van de originele reflector en ze komen met alle benodigde afstandhouders, schroeven, moeren en ringetjes. Rubberen doppen worden ook meegeleverd in de juiste diameter om de behuizing aan de achterkant netjes af te dichten om condens te voorkomen. Check onze uitgebreide instructie video voor de montage instructies.

Voor motorfietsen met H7 koplampen hebben we 2 verschillende draadbomen ontwikkeld voor het retrofitten van dubbele xenon projectors. Met de eerste versie worden de ballasten bij de koplamp geplaatst, met de tweede versie worden de ballasten onder het zadel of in de kont van de motorfiets gemonteerd. Voor de Z-serie is de ruimte rond de koplamp zeer beperkt, daarom is onze suggestie om de Aharon 35W slim ballasten aan de achterzijde van de motor te monteren. Optioneel kunt u ook kiezen voor het vertragings relais, deze kunt u gebruiken in de bijgeleverde kabelboom.

Heeft u vragen over de Kawasaki Z1000 Z750 Mini H1 Bi-xenon projector kit? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Specificaties

Check de verschillende product specificaties van de producten die in deze kit zitten.

Reviews

100% upgrade headlight kit.
Better light in the road in rain everywhere.

très satisfait de mon achat envoi rapide !! je suis pas trop bricoleur et pourtant simple a installer reprends les fixations d et réglage d'origine et changement radical du look

The output on this kit is fantastic.im actually thinking about purchasing a second one for another bike and one for my car.

Snelle levering, je moet wel een beetje handig zijn geen klusje voor mensen met 2 linker handen resultaat verbluffend mooi

Snelle levering, prima licht. Alleen de video's zijn niet volledig en bevatten fouten. Bij z1000 heb je standaard H4 aansluitingen op je motor zitten. De H7 aansluitingen passen hier niet op. Hier moet je zelf iets voor fixen. Stefan heeft echter wel van alles geprobeerd om mij te helpen. Over de service dus niets meer dan goeds.

Heb alles besteld en alles is netjes binnengekomen. Ziet er erg goed uit. Nu nog even de tijd vinden om alles te instaleren. Maar ik zag dat dat al een makkie wordt.

Er komt echt een geweldige bak licht uit de dubbele xenon projectors! Zeker 5x meer zicht dan met de enkele halogeen. Echt een verbetering. Alleen de installatie nam wel wat tijd in beslag, ik vind leuk zelf te sleutelen, alleen een duidelijke inbouw handleiding zou geen overbodige luxe zijn is mijn mening. Heb het nu in elkaar gekregen Door de 3 filmpjes te combineren. In geen enkel filmpje kon ik de complete installatie terugvinden die mij geleverd was. Maar kortom, zeer te vrede over het product en een goede uitstraling voor de motor

Alles klar und Verständlich! Brenner,Kabel sind auf einem High Level im Bereich Verarbeitung und Qualität.Kann Retrofit nur weiter empfehlen.

Pluspunten:
• Snelle levering,
• Kwaliteit is heel goed.
• Vergeleken met de oude lampen is dit super!

Toch wat opmerkingen nadat ik het heb geinstalleerd.

Op de site staat een link naar de youtube filmpjes.
Deze zouden moeten laten zien hoe je het geheel in elkaar zet.
Ik heb 2 verschillende filmpjes moeten kijken om tot het eindresultaat te komen.
Sommige dingen zijn lastig uit het filmpje te halen.

De spullen die bij mijn bestelling zaten kwamen niet overeen met het filmpje voor deze motor ( Z1000-2009 ). De montageplaat kwam wel overeen, dus het is wel de juiste bestelling geweest.

Ook is het een nadeel dat er geen duidelijke omschrijving bijzit voor de elektrische installatie.
In het filmpje wordt dit ook niet handig weergegeven.
Als je bekend ben met basis elektrotechniek dan kom je er snel uit, maar ik kan best begrijpen dat het voor sommige lastig is.
Het plug en play gedeelte spreekt voor zich.
Toch moet een er deel op de accu en bestaande installatie aangesloten worden.

Het lijkt mij niet zo lastig om een stroomkringschema of een schema met foto’s te bij te voegen.

Al met al is het in elkaar zetten van de installatie wat gepriegel, maar het eindresultaat is wel heel erg goed.

In het filmpje gebruiken ze een hitte-fohn, maar ik heb hem in de oven geplaatst.
Ongeveer 5 minuten op 180 graden bij zowel het open als dichtmaken.

Toch ben ik heel erg tevreden met het resultaat!

Reply Dankjewel voor je review. De installatie schema's inclusief foto's gaan we binnenkort toevoegen bij de producten inderdaad, we zijn ervan op de hoogte dat dit geen overbodige luxe is, en ondernemen actie hierop! Wouter @Retrofitlab.

Show all reviews (19)

Wordt geladen...
Wordt geladen...