In zijn weinige productiejaren werd de iconische Ducati 1098 vrijwel overladen met prijzen, waaronder de International Bike of the Year 2007 en 2008; de beste fiets van het jaar 2008 van de Super Test World Association; het beste ontwerp en de beste sportmotor van de Motorcycle Design Association; en verschillende andere internationale prijzen. Ondanks alle kracht en Italiaanse pit, is de verlichtingstechnologie die in deze fietsen wordt gebruikt tegenwoordig meer dan 15 jaar oud. 

 

De in de fabriek gemonteerde opstelling is een dubbele halogeenkoplamp met projector vervaardigd door Rinder. Dit zorgt niet alleen voor een zeer slechte lichtopbrengst; met de ene koplamp voor dimlicht en de andere voor grootlicht, krijgt de fiets ook een zwartogig uiterlijk.  

 

Gelukkig zijn er upgradekits die in uw bestaande koplampen passen, en deze bieden u de volledige kracht van xenon op beide lichtbundels – en in beide koplampen. Geen zwarte ogen meer. Sterker nog, je zult het moeilijk hebben om helderdere ogen te vinden. 

 

We hebben het over een verhoging van de lichtopbrengst tot 500%! 

 

Deze complete retrofitsets bieden u superieure helderheid en duurzaamheid en worden geleverd met een garantie van 2 jaar. Bovendien is de omzetting van halogeen naar xenon echt moeiteloos met nivelleringssystemen die werken met de koplampconnectoren. 

 

U verbetert de lichtopbrengst aanzienlijk, waardoor u veiliger en prettiger kunt fietsen. En natuurlijk ziet uw Ducati 1098 er geweldig uit met het luxueuze heldere licht van de nieuwste xenontechnologie. 

Ducati 848/1098/1198

 

img

Toegevoegd aan het winkelwagentje!